Kurzové rozdiely z účtovného a daňového hľadiska - Pastierik, Vladimír
Použitie kurzu cudzej meny upravujú účtovné predpisy aj daňové predpisy. Tento článok je zameraný na kurzové rozdiely (KR) z účtovného hľadiska v podvojnom účtovníctve pre podnikateľov a z daňového hľadiska pri dani z príjmov právnickej osoby a DPH.