Storytelling využitý v marketingových kampaniach známych značiek - Kopčáková, Janka, 1994-
Rozprávanie príbehov patrí už od dávna medzi najstaršie formy komunikácie medzi ľuďmi. Známe značky využívajú práve vyrozprávanie príbehu ako marketingovú kampaň. Storytelling, inak aj vypovedanie príbehu, je umenie a rozprávanie príbehov s cieľom sprostredkovať informácie, myšlienky alebo emócie spotrebiteľom. Príspevok poukazuje na faktory ako autentickosť, emocionálnosť, personalizáciu a zdieľanie spotrebiteľa ako hlavného hrdinu v rámci marketingu. Jednotlivé známe značky využívajú práve Storytelling ako naratívny marketingový nástroj. Príspevok približuje známu značku v šperkárstve Pandora, ktorá využíva naratívne faktory v marketingových kampaniach.