Zavádzanie Priemyslu 5.0 v podnikoch - Dugas, Jaroslav, 1967-
Veľký vplyv na globálnu ekonomiku a spôsob, akým podniky fungujú v rôznych odvetviach má Priemysel 4.0, známy aj ako štvrtá priemyselná revolúcia. Táto technológia pomáha urobiť spoločnosti agilnejšími, efektívnejšími a dokonca šetrnejšími k životnému prostrediu. Jednou z najväčších vlastností Priemyslu 4.0 je využitie prepojených technológií, ktoré umožňujú podnikom vymieňať si údaje v reálnom čase, optimalizovať procesy, znižovať náklady a zlepšovať kvalitu.