Beyond Technical Knowledge: Soft Skills and the Employability of Economics Students (A Slovak Study – Part 4/4: Future Trends and Expectations) - Krajčík Danišová, Sonia, 1981-
Skúmanie dôležitosti mäkkých zručností pri zvyšovaní zamestnateľnosti študentov ekonómie na Slovensku.