Behavioral Correction of Overconfidence in Financial Knowledge: Evidence from an Educational Intervention - Zemko, Radoslav, 1989-
Testovanie, či krátka vzdelávacia intervencia znižuje nadmernú sebadôveru vo finančné znalosti medzi študentmi prvého ročníka postgraduálneho štúdia ekonómie.