The Internal Security of Slovakia - Štefančík, Radoslav, 1976-
Kapitola sa zameriava na rozvoj bezpečnostnej politiky Slovenska od roku 1993 do súčasnosti. Popisuje problematické roky a úspešnú integráciu do NATO a EÚ.