The Architecture of the Development of Impact in the Tourism Sphere of the Odessa Region in the Context of Globalization and European Integration - Kazavchynskyy, Dmytro
Investičná aktivita je kľúčom k hospodárskemu rastu každej krajiny. Preto je otázka, ako ju aktivovať obzvlášť dôležitá v súčasných výzvach. Investície, ako ukazuje história, sú účinným prostriedkom rozvoja ekonomiky krajiny. Ďalší sociálno-ekonomický rozvoj Ukrajiny teda závisí od vytvorenia priaznivého prostredia pre investície.