Bariéry a prínosy digitalizácie v podnikoch na Slovensku - Zahradník, Peter, 1995-
Účelom príspevku je identifikácia bariér a prínosov digitalizácie v podnikoch na území Slovenskej republiky. Digitalizácia sa stala kľúčovým prvkom moderného podnikateľského prostredia, prinášajúcim významné príležitosti pre zvýšenie efektivity, inovácie a konkurencieschopnosti. Prostredníctvom dotazníkového prieskumu príspevok analyzuje aktuálny postoj podnikov k digitalizácií a následne s využitím štatistických metód overuje stanovené hypotézy. Záverom príspevku je stanovenie odporúčaní pre podniky.