Microcredentials and Their Potential for Lifelong Learning and Human Resource Management - Polonyová, Simona, 1985-
Predstavenie potenciálu mikrokvalifikácií, ako nástroja na podporu celoživotného vzdelávania v digitálnom a flexibilnom vzdelávacom prostredí a identifikovanie vznikajúcich trendov vo využívaní mikrokvalifikácií z pohľadu vzdelávacej politiky, praxe a riadenia ľudských zdrojov.