Nové trendy v účtovníctve na Slovensku: digitalizácia, DPH a udržateľnosť - Kudlová, Zuzana, 1986-
Príspevok analyzuje kľúčové legislatívne a technologické zmeny v účtovníctve Slovenskej republiky účinné od roku 2025. Pozornosť sa sústreďuje na zvýšenie základnej sadzby dane z pridanej hodnoty, digitalizáciu účtovníctva a postupné zavádzanie ESG reportingu.