Analýza rentability podnikov vo vybraných odvetviach v Slovenskej republike - Bachura, Martin, 2000-
Rozbor vývoja rentability vlastného imania (ROE) a rentability aktív (ROA) podnikov v odvetví dopravy a stavebníctva v Slovenskej republike v období rokov 2020 – 2024.