Faktory finančnej stability podniku: Korelačná analýza likvidity a kapitálovej štruktúry - Džujková, Alžbeta, 1999-
Komplexné zhodnotenie finančného zdravia vybraného podniku prostredníctvom tradičných ukazovateľov finančnej analýzy, diagnostických modelov a predikčného Springate modelu, doplnených o štatistickú korelačnú analýzu.