Automatizácia plánovania skladových kapacít pomocou AI - Weiss, Erik, 1979-
Analýza možností využitia umelej inteligencie pri plánovaní skladových kapacít a jej porovnanie s tradičnými metódami riadenia zásob. Štúdia taktiež poukazuje na nedostatky konvenčných prístupov a prezentuje prínosy implementácie moderných AI riešení, ako sú algoritmy strojového učenia, automatizácia skladov a technológie edge computingu. Výsledky naznačujú, že využitie AI vedie k efektívnejšiemu riadeniu zdrojov, rýchlejšiemu rozhodovaniu a vyššej adaptabilite logistických procesov. Automatizácia zároveň mení štruktúru pracovných miest a zvyšuje požiadavky na digitálne zručnosti pracovníkov.