Generácia Z ako výzva pre moderné riadenie ľudských zdrojov - Szabo, Stanislav, 1970-
Cieľom príspevku je identifikovať, ako zmeny v hodnotách Generácie Z ovplyvňujú HR procesy a akým spôsobom môžu organizácie prispôsobiť svoje stratégie, aby dokázali efektívne riadiť, motivovať a udržať túto generáciu v pracovnom prostredí.