Pokročilý ovládací prvok DataGridView a jeho unikátna vlastnosť použitá v C# oknovej aplikácii - Košťál, Igor, 1962-
Windows oknové aplikácie používajú množstvo ovládačov, tlačidlá, textové polia, zoznamy zatrhávacích položiek, rozvinovacie zoznamy, nápisy a iné, ktoré poskytujú používateľovi aplikácie rôznu mieru komfortu. Existuje pokročilý ovládač DataGridView, slúžiaci na zobrazenie a prácu s tabelárnymi dátami, ktorý dokáže poskytnúť používateľovi aplikácie rôzne exkluzívne vlastnosti, medzi nimi unikátnu vlastnosť, okamžitú aktualizácia dát zobrazených v ovládacom prvku ihneď po vložení aj len jedného znaku vyhľadávacieho kritéria do príslušného textového poľa. Ukážka a vysvetlenie implementácie tejto vlastnosti v udalostných metódach príslušných textových polí a tiež demonštrácia použitia tejto unikátnej vlastnosti v oknovej C# aplikácii.