The Importance of Engagement Rate as an Indicator of Effective Communication by Bookstores on Social Networks - Kopčáková, Janka, 1994-
Sociálne siete predstavujú v súčasnosti nevyhnutný prvok úspešného podnikania. Podniky, ktoré dokážu vhodne využiť ich potenciál, získavajú nielen konkurenčnú výhodu, ale aj dlhodobú perspektívu budovania stabilných vzťahov so zákazníkmi v dynamickom online prostredí. Poukázanie na skutočnosť, že aj nižším počtom príspevkov na sociálnych platformách je možné dosiahnuť vysokú interakciu spotrebiteľov, ak sú jednotlivé príspevky správne cielené a poskytujú pridanú hodnotu pre spotrebiteľov, ako napríklad vo forme súťaží.