Introduction to the Special Issue “25 Years of the Euro: In the Era of Uncertainty” - Duarte, António Portugal
Úvod k špeciálnemu vydaniu čísla časopisu, ktoré sa venuje úspechmi a nedostatkami Európskej menovej únie.