Behavioural Biases in Investment Decisions of Pension Savers: Evidence from the 2nd Pillar of the Pension System in Slovakia - Szakadátová, Estera, 1998-
Skúmanie averzie k riziku a rozhodovanie investorov dôchodkových fondov v rámci investičného piliera slovenského dôchodkového systému.