Daňová štruktúra a hospodársky rast: Empirická analýza krajín Európskej únie - Ihnatišinová, Denisa, 1983-
Rozbor prorastových charakteristík daňových systémov v Európskej únii a identifikovanie ich schopnosti podporovať hospodársky rast prostredníctvom efektívnej daňovej štruktúry.