Diverzifikácia financovania ako cesta k udržateľnosti neziskového sektora - Langová, Petra, 1986-
Identifikovanie hlavných zdrojov financovania neziskových organizácií, rozbor ich udržateľnosti a porovnanie prístupov v rôznych krajinách.