E-fakturácia v EÚ a jej uplatňovanie v praxi v rámci tuzemských B2B transakcií - Rabatinová, Marcela, 1977-
Poskytnutie stručného prehľadu súčasnej povinnej elektronickej fakturácie v EÚ pre domáce B2B transakcie, ktorá presahuje rámec pôsobnosti smernice ViDA. Príklady osvedčených postupov ukazujú, že zavedenie takýchto významných zmien si vyžaduje dostatočný čas na otestovanie technických systémov a riešenie nedostatkov.