Insight into Wastewater Management in Slovakia - Baculáková, Kristína, 1988-
Perspektíva hospodárenia s odpadovými vodami na Slovensku v kontexte požiadaviek európskej legislatívy. Diskusia o legislatívnom rámci, ktorý upravuje hospodárenie s odpadovými vodami, najmä o európskej smernici, kde sa Slovensko stretlo s viacerými problémami pri transpozícii. Analýza základných procesov čistenia odpadových vôd na Slovensku a identifikácia hlavných výziev, ktorým Slovensko čelí. Návrh riešení, ktoré bude potrebné zvážiť pri ďalšom vývoji.