Assessment of a Company's Financial Health Using Traditional Indicators and the EVA Indicator - Džujková, Alžbeta, 1999-
Zameranie na posúdenie finančného zdravia vybraného podniku prostredníctvom tradičných finančných ukazovateľov a ukazovateľa ekonomickej pridanej hodnoty (EVA).