Conceptualizing Similarity Measurement in Data Marketplaces - Gupta, Samrat, 1987-
Skúmanie rôznych metrík podobnosti dátových aktív a konceptualizácia, ako možno vykonávať porovnávanie dátových aktív na dátovom trhu. To môže zlepšiť vykonávanie úloh, ako cenové poradenstvo a alokácia výnosov na dátových trhoch.