The Role of Business Process Management in Hotel Innovation and Competitiveness - Šebová, Ľubica, 1978-
Tento článok predstavuje zistenia z výskumu úlohy riadenia obchodných procesov a merania výkonnosti pri podpore inovácií a zvyšovaní konkurencieschopnosti v hoteloch na Slovensku. Jeho cieľom je posúdiť súčasné uplatňovanie riadenia procesov v týchto zariadeniach a navrhnúť vhodný systém spolu s teoretickými a praktickými odporúčaniami na zlepšenie systémov riadenia a merania výkonnosti pomocou metodík riadenia procesov.