Ustálená slovní spojení v soudobé francouzštině obsahující žlutou barvu pohledem jazykového korpusu - Růžička, Martin, 1987-
Rozbor ustálených slovných spojení, obsahujúcich žltú farbu v súčasnej francúzštine na základe dát z jazykového korpusu Araneum Francogallicum Maximum. Overovanie, do akej miery sa historicko-kultúrna symbolika žltej (Pastoureau) odráža v súčasnom jazykovom úze.