Daňová kooperácia vo svete a výmena informácií medzinárodnými odborníkmi - Simonidesová, Jana, 1968-
Príspevok sa zaoberá daňovou kooperáciu vo svete a poukazuje na fungovanie multilaterálnych daňových centier organizácie OECD a rovnako približuje mechanizmy výmeny informácii medzi odborníkmi na medzinárodnej úrovni.