Environmental Pollution and Demand for Institutional Healthcare: A Regional Analysis from Slovakia - Tranžík, Roman, 2001-
Skúmanie regionálnych rozdielov v kvalite ovzdušia a respiračnej chorobnosti podľa regiónov v Slovenskej republike v rokoch 2017 - 2022 a určovanie, do akej miery je environmentálna záťaž faktorom pri využívaní inštitucionálnej zdravotnej starostlivosti.