Large-scale Energy Storage Solutions: A Comprehensive Review of Current Technologies - Pernický, Jakub, 1998-
Poskytnutie komplexného prehľadu súčasných technológií v oblasti uchovávania a skladovania energie pre následnú elektrickú konverziu. Rozbor všetkých relevantných a dostupných spôsobov skladovania, ktoré sa už v praxi používajú, alebo ktorých použitie už bolo otestované a ich rozsiahle zavedenie je plánované v dohľadnej budúcnosti.