More Than Skepticism: Climate Change Discourses through an Economic Perspective in Czech Newspapers - Císař, Ondřej
V tomto článku sa zameriavame na diskurz o klimatických zmenách z ekonomického hľadiska v Českej republike a ukazujeme, že situácia je zložitejšia, ako sa očakávalo. Konkrétne, článok analyzuje české mainstreamové (Ekonom, MF Dnes) a alternatívne médiá (Deník Referendum).