Social Media and Their Impact on Brand Perception: Trends, Formats and Digital Marketing Strategies - Korčoková, Marína, 1970-
Súčasné trendy sociálnych médií, vo formátoch obsahu a efektívnosti kombinácie základného a plateného dosahu. Zdôraznenie dôležitosti strategického výberu platformy, personalizovaného obsahu a integrácie moderných technológií, ako je sociálny obchod a umelá inteligencia, pri formovaní vnímania značky a dosahovaní konkurenčnej výhody v digitálnom prostredí.