Environmental, Entrepreneurial, and Identity-based Drivers of Civic Attitude and Citizen Involvement: An Exploratory Analysis among EU Students - Andrei, Andreia Gabriela
Predstavenie koncepčného modelu, skúmajúceho päť kľúčových dimenzií, zosúladených so súčasnými prioritami EÚ: pocit spolupatričnosti k európskej identite, podnikateľský duch, environmentálna zodpovednosť, občiansky postoj a zapojenie občanov.