Úloha inovácií v procese tvorby a posilňovania hodnoty značky - Žiak, Filip, 1999-
Teoretický rozbor úlohy inovácie v procese vytvárania a posilňovania hodnoty značky. Značka sa chápe, ako strategické nehmotné aktívum formované funkčnými, emocionálnymi a symbolickými rozmermi.