Digital Innovation, Transformation and Emerging Opportunities for Enterprises - Badura, Peter, 1978-
Medzi novými technologickými inováciami majú umelá inteligencia a technológia blockchain veľkú šancu ovplyvniť každodenný život ľudí a aktivity firiem. O umelej inteligencii sa už vie veľa a používa sa denne. Práve technológia blockchain zostáva v úzadí a subjekty nemajú jasnú predstavu o tom, o čo ide a čo im môže ponúknuť. Hlavným cieľom tejto práce je opísať základy fungovania kryptomien a blockchainu a opísať príležitosti pre rôzne podniky a ich zákazníkov, ak implementujú túto technológiu do súčasných procesov.