Digitalization of Human Resource Management in Slovakia - Banda, Federico, 2000-
Digitálna transformácia zásadne mení spôsob, akým organizácie riadia svoje ľudské zdroje, a má vplyv na nábor, rozvoj zamestnancov, riadenie výkonnosti a administratívne funkcie. Slovensko podniklo významné iniciatívy na integráciu digitálnych postupov riadenia ľudských zdrojov v súlade s digitálnymi politikami EÚ a trendmi Priemyslu 4.0. Tento článok poskytuje komplexnú analýzu digitalizácie riadenia ľudských zdrojov (HRM) na Slovensku, pričom vychádza z akademickej literatúry, národných strategických rámcov a nedávnych empirických údajov.