Efektívnosť verejného obstarávania podnikov verejného sektora v SR: súťaživosť, úspory a koncentrácia dodávateľov - Šefčik, Dominik, 2001-
Cieľom článku je empiricky zhodnotiť efektívnosť verejného obstarávania podnikov verejného sektora na Slovensku v rokoch 2019 – 2024 na základe dát z verejne dostupnej databázy výsledkov zákaziek.