Diskriminácia v pracovnoprávnych vzťahoch - Tichý, Miroslav
Medzi najfrekventovanejšie zásady v medzinárodnom pracovnom práve a aj v pracovnom práve Európskej únie patrí okrem všeobecného zákazu diskriminácie v pracovnoprávnych vzťahoch aj rovnoprávnosť mužov a žien. Základné ľudské práva a slobody.