Bankový systém ako súčasť ekonomického systému - Horvátová, Eva, 1958-
Historický vývoj bankového systému a jeho úloha v jednotlivých spoločenských systémoch. Komerčná banka a jej sprostredkovateľská úloha. Riziká bánk. Operácie komerčných bánk.