Traffic Source Investigation of Waste Management Websites: Implications for Institutional Communication - Kuchta, Martin, 1990-
Štúdia skúma digitálne správanie používateľov na webových stránkach súvisiacich s odpadovým hospodárstvom s cieľom identifikovať najvýznamnejšie zdroje online návštevnosti. Výskum bol vykonaný ako súčasť širšieho inovačného projektu zameraného na optimalizáciu technologických, algoritmických a procedurálnych prvkov nakladania s komunálnym odpadom so zameraním na komunikačné stratégie potrebné na podporu inovácií. Prostredníctvom vybraných zdrojov a vyhľadávacích procesov podporovaných umelou inteligenciou bolo identifikovaných celkovo 55 webových stránok relevantných pre nakladanie s odpadom – vrátane inštitucionálnych platforiem, webových stránok spoločností a online časopisov.