Predslov - Štefančík, Radoslav, 1976-
Predslov zborníka z medzinárodnej konferencie Cudzie jazyky v premenách času, ktorá v roku 2025 oslávila 15. výročie svojej existencie na Fakulte aplikovaných jazykov na Ekonomickej univerzite v Bratislave.