Názory študentov v Európskom vysokoškolskom priestore na aktuálny stav zabezpečovania kvality a budúcnosť ESG - Lesáková, Dagmar, 1949-
Pohľad študentov na aktuálny stav a budúcnosť Európskeho rámca zabezpečovania kvality v kontexte priorít zabezpečovania kvality, stanovených Európskym priestorom vysokoškolského vzdelávania (EHEA) a Európskou úniou.