Stručný prehľad úspešnosti študentov ekonomickej fakulty z pohľadu absolvovania skúšky z matematiky - Šugerek, Peter
Rozbor úspešnosti študentov Ekonomickej fakulty Technickej univerzity v Košiciach v predmete matematika I v období rokov 2015 – 2025.