Technology Transfer Projects Management at Regional Level - Omelyanenko, Vitalii
Článok skúma riadenie projektov transferu technológií na regionálnej úrovni a zdôrazňuje ich kľúčovú úlohu pri podpore inovácií a regionálneho rozvoja. Vyzdvihuje efektívne postupy riadenia projektov ako kľúč k preklenutiu priepasti medzi výskumnými inštitúciami, podnikmi a regionálnymi orgánmi.