The Impact of Sustainable Logistics on Economic Education - Valachovičová, Nikol, 1999-
Článok syntetizuje súčasné poznatky v oblasti udržateľnej logistiky a vzdelávania v zelenej logistike s cieľom ukázať, ako môžu študijné programy ekonómie a manažmentu lepšie odrážať vyvíjajúci sa koncept udržateľnej logistiky a riadenia dodávateľského reťazca. Vychádzajúc z perspektív Priemyslu 4.0, obehového hospodárstva a politických nástrojov, článok ponúka chápanie udržateľnej logistiky ako systémovej vlastnosti založenej na princípe trojitého zisku.