Immersive Tools in Education: Do We Need Total Immersiveness? - Artiukhov, Artem, 1983-
Táto štúdia kriticky skúma integráciu imerzívnych technológií do vzdelávania so zameraním na ich použiteľnosť, efektívnosť a obmedzenia v rôznych pedagogických kontextoch.