Modulation of Cardiac Gene Expression by anti-HMGB1 in a Model of Experimental Myocardial Infarction - Cebová, Martina
Skúmanie úlohy HMGB1 pri infarkte myokardu a jeho vplyv na zápalové a redoxné dráhy so zameraním na účinky blokády HMGB1.