AI-powered Simulations for Business Negotiations: Enhancing Skill Development through Technology - Kapráliková, Ivana, 1974-
Skúmanie pedagogickej hodnoty simulácií s využitím umelej inteligencie pri rozvoji vyjednávacích zručností u študentov obchodných odborov, pre ktorých angličtina nie je rodným jazykom.