Zdravotné poistenie - nové sadzby - Trizuliak, Tibor
Zdravotné poistenie upravuje zákon č. 580/2004 Z. z. o zdravotnom poistení a o zmene a doplnení zákona č. 95/2002 Z. z. o poisťovníctve a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. Tento zákon ustanovuje zdravotné poistenie, právne vzťahy vznikajúce na základe zdravotného poistenia a prerozdeľovanie poistného na verejné zdravotné poistenie. Akým spôsobom sa menia sadzby na zdravotné poistenie po účinnosti konsolidačných opatrení?