Pracovný poriadok obce a mesta - Mičudová, Tatiana
Pracovný poriadok obce alebo mesta je kľúčovým interným predpisom s významnými právnymi dôsledkami na pracovnoprávne vzťahy. Článok vysvetľuje jeho právny rámec, obsahové limity, použitie v praxi a zároveň poukazuje aj na judikatúru súdov.