Pracovnoprávne vzťahy - prechod práv a povinností - Petríková, Lucia
V súčasnej aplikačnej praxi pracovného práva pomerne často dochádza k prechodu práv a povinností z pracovnoprávnych vzťahov. Ide najmä o spôsoby zániku zamestnávateľa s právnym nástupníctvom. Kedy dochádza k prechodu práv a povinností z pracovnoprávnych vzťahov? Aké informačné povinnosti má zamestnávateľ v súvislosti s prechodom práv a povinností z pracovnoprávnych vzťahov?